Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζουμε για την τροφή μας - Πέμπτη 3 Απριλίου [Livestream]

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζουμε για την τροφή μας

Ποιες τροφές να προτιμάμε και ποιες να αποφεύγουμε; Ποιες είναι οι λύσεις για μια διατροφή που κοστίζει λίγο, αλλά φέρνει μεγάλα οφέλη στην υγεία μας και το περιβάλλον; Ποια είναι τα μυστικά της μεσογειακής διατροφής; Ποια ψάρια πρέπει να προτιμάμε και γιατί; Ποια είναι η εποχικότητα των διαφόρων φρούτων και λαχανικών; Πως ξεχωρίζουμε το φρέσκο από το μπαγιάτικο; Ποια μυστικά κρύβονται στις ετικέτες των τροφίμων; Τι σημαίνει εξατομικευμένη διατροφή;

Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, στις 19:45, η πρωτοβουλία Καλύτερη Ζωή του WWF Ελλάς σας καλεί σε μια ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση που θα δώσει πολλή τροφή για σκέψη. Μέσα από το studio του Garage TV, πληθώρα ειδικών θα συνομιλήσουν για όλα όσα αξίζει να γνωρίζει ένας καταναλωτής για αυτά που καταλήγουν στο τραπέζι του και θα απαντήσουν ζωντανά στις ερωτήσεις που οι πολίτες θέτουν.

Στην πρωτότυπη συζήτηση θα λάβουν μέρος οι:

1. Βασιλική Κωσταρέλλη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

2. Νίκο Γιαννακούρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

3. Χαρίκλεια Μινώτου, Βιοκαλλιεργήτρια, Πρόεδρος IFOAM-AgriBioMediterraneo

4. Ηλίας Καλλίας, Επιστημονικός σύμβουλος του WWF Ελλάς για θέματα αλιείας

5. Μαριάννα Χριστοφή, Αρχισυντάκτρια της ιστοσελίδας "Νηστικό αρκούδι"

6. Εύα Μονοχάρη, Food blogger - "Funky Cook"

 

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση που θέλετε να απαντήσουν οι καλεσμένοι, απλά στείλτε μήνυμα στο info@kalyterizoi.gr ή στο Facebook.

Αν θέλετε όχι μόνο να παρακολουθήσετε τη συζήτηση μέσω διαδικτύου, αλλά να είστε μαζί μας στο στούντιο και να συζητήσετε από κοντά με τους ειδικούς, απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ. Αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση για να είστε ένα από τα 5 μέλη της κοινότητας της Καλύτερης Ζωής που θα βρίσκονται δίπλα μας στο στούντιο του Garage TV.

Σημειώστε την ημερομηνία. Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, στις 19.45. Παρακολουθήστε τη συζήτηση εδώ και βάλτε πλώρη για μια καλύτερη ζωή. Τόσο απλά!