Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η ζωή...
και πώς να την
αλλάξεις.

Aνακαλύπτουμε μαζί πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας με μικρές αλλαγές και δικτυωνόμαστε για μια καλύτερη ζωή.

Πάρε μέρος και έλα να αλλάξουμε τη ζωή μας! δες πώς »

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
8,863
ΜΕΛΗ
87
ΔΡΑΣΕΙΣ
ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ

Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας!

Ανάλαβε δράση, βελτίωσε την καθημερινότητά σου μέσα από έξυπνες πρακτικές, μοιράσου εμπειρίες και έμπνευση. Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στο σπίτι, τη γειτονιά και την πόλη σου!

Σίγουρα έχεις ακούσει για τις ουσίες που προστίθενται στα τρόφιμα και στα αναψυκτικά ώστε να εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών και να βελτιώνουν την υφή, την εμφάνιση ή τη γεύση τους. Οι ουσίες είναι γνωστές σε πολλούς ως ουσίες «Ε»! Ξέρεις όμως ποιες είναι οι βασικές ιδιότητες  καθενός από αυτά; Η αποστολή σου για αυτή την εβδομάδα είναι να πάρεις "μία γεύση" ώστε να ξέρεις τι τρως.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πόσα γνωρίζεις για τα πρόσθετα τροφίμων;

Σίγουρα έχεις ακούσει για τα "Ε", τις ουσίες δηλαδή που προστίθενται στα τρόφιμα και στα αναψυκτικά. Ξέρεις όμως ποιες είναι οι βασικές ιδιότητες του κάθε πρόσθετου; Η αποστολή σου για αυτή την εβδομάδα είναι να πάρεις "μία γεύση" ώστε να ξέρεις τι τρως. ΔΕΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

Ενημερώσου αξιόπιστα για σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου μέσα από ειδήσεις, έρευνες, πρακτικές και ευφάνταστες πρωτοβουλίες.

ΤΡΕΧΟΝ ΘΕΜΑ

WWF GreenSpaces - Tο πράσινο στα χέρια σου

Μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στο πράσινο της πόλης μας, να ανακαλύψουμε πράσινες οάσεις, να εντοπίσουμε καλά και κακά παραδείγματα, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για βελτίωση της ποιότητας ζωής ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

Γίνε ενεργό μέλος της Καλύτερης Ζωής! Κάνε τη διαφορά παρέα με συλλογικότητες και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν μικρές και μεγάλες δράσεις στη γειτονιά και το Δήμο σου.

 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Ανακάλυψε ενδιαφέρουσες δράσεις που συμβαίνουν γύρω σου

Εδώ μπορείς: Να βρεις συλλογικότητες και πρωτοβουλίες που σε ενδιαφέρουν και να δικτυωθείς μαζί τους.
Να προβάλεις μια δική σου πρωτοβουλία για την οποία αναζητάς βοήθεια ή συνεργασία με άλλους πολίτες.
Να επικοινωνείς με άλλα μέλη της Καλύτερης Ζωής που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και αξίες με εσένα!

ΔΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΔΙΚΤΥΩΣΟΥ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Τι μπορείς να κάνεις εδώ:

Μάθε για τα θέματα που μας απασχολούν

Ενημερώσου για μια σειρά από ζητήματα κατανάλωσης, διατροφής, ενέργειας και ζωής στην πόλη που αφορούν άμεσα την καθημερινότητά σου. Δήλωσε συμμετοχή σε δράσεις και εκδηλώσεις για να καλυτερέψεις τη ζωή σου!

Ανάλαβε μία δράση κάθε εβδομάδα

Εδώ μπορείς να βρεις δράσεις που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη. Κάνε κλικ στο κουμπί «Θα το κάνω», ανακάλυψε βήματα και τρόπους που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου και υιοθέτησέ τα!

Ολοκλήρωσε τη δράση και βελτίωσε την καθημερινότητά σου

Στο τέλος της δράσης, ανάρτησε υλικό και σχόλια, κάνε κλικ στο κουμπί «Το έκανα» και μοιράσου την εμπειρία σου με φίλους! Γίνε το παράδειγμα δίνοντας έμπνευση και ιδέες!

Ανέβα στο leaderboard και κέρδισε δώρα

Πάρε πόντους στο leaderboard και κέρδισε δώρα- Φέρε σε πέρας τη δράση, κέρδισε πόντους και δες το όνομά σου στο leaderboard!

Δικτυώσου για μια καλύτερη ζωή

Εδώ μπορείς να επικοινωνείς με άλλα μέλη της Καλύτερης Ζωής, να καλείς σε δικές σου πρωτοβουλίες, αλλά και να συνεργάζεσαι με ομάδες που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και αξίες με εσένα! Νιώθεις η εξαίρεση; Έλα να γίνουμε ο κανόνας και να δικτυωθούμε για μια καλύτερη ζωή!

Γίνε μέλος

Το WWF σε προσκαλεί να φτιάξουμε μαζί μια ζωντανή κοινότητα φίλων, να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις. Ως μέλος θα ενημερώνεσαι πρώτος για φεστιβάλ, δωρεάν σεμινάρια, διαγωνισμούς κι άλλες εκπλήξεις! Γίνε πρεσβευτής της Καλύτερης Ζωής και μοιράσου με φίλους και γνωστούς ιδέες και πρωτοβουλίες μέσα από social media, ενεργή συμμετοχή και πρωτότυπες εθελοντικές δράσεις.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ