Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Συνταγές με περισσεύματα: ο δικός μας τσελεμεντές

Συνταγές με περισσεύματα: ο δικός μας τσελεμεντές

H Καλύτερη Ζωή του WWF Ελλάς και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ διοργάνωσαν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό για συνταγές με περισσεύματα. Ζητήσαμε από εσάς να μας στείλετε τις ιδέες σας για αξιοποίηση των φαγητών που περισσεύουν, έτσι ώστε να περιορίσουμε την ποσότητα των τροφίμων που καταλήγουν στα σκουπίδια.

Η ανταπόκρισή σας ήταν εξαιρετική. Σε διάστημα λιγότερο από 15 ημέρες, δεχθήκαμε περισσότερες από 40 συνταγές. Από αυτές επιλέξαμε περίπου 25 και σας τις παρουσιάζουμε στο e-book που ετοιμάσαμε για όλους εσάς.

Μαζί με τις συνταγές των διαγωνιζόμενων θα βρείτε και τις συνταγές με περισσεύματα που ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο Άκης Πετρετζίκης και οι Tip the Chef και Troo Food Liberation μαγείρεψαν κατά τη διάρκεια του διήμερου Φεστιβάλ κατά της Σπατάλης Τροφίμων, που έλαβε χώρα στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2014.

Κρατήστε αυτό το e-book. Ξεφυλλίστε το για να πάρετε ιδέες αξιοποίησης του φαγητού που σας περίσσεψε. Μοιράστε το σε φίλους και γνωστούς. Είναι ο δικός μας τσελεμεντές κατά της σπατάλης τροφίμων!

Θερμές ευχαριστίες στην ΑΒ Βασιλόπουλος που χορήγησε δωροεπιταγές αξίας 300€ στους νικητές του διαγωνισμού και στην ιστοσελίδα Συνταγές της Παρέας που στήριξε επικοινωνιακά τον διαγωνισμό.