Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου.Μην τη χάσετε!

 
Με αφορμή την ολοκλήρωση των έξι μηνών ύπαρξης του προγράμματος Καλύτερη Ζωή, το οποίο υλοποιείται από το WWF Ελλάς με την αποκλειστική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου στις 5 Μαρτίου (12μ.μ.) όπου θα παρουσιαστεί η φιλοσοφία του προγράμματος και τα έως τώρα αποτελέσματά του.
 
Το πρόγραμμα Καλύτερη Ζωή σχεδιάστηκε με γνώμονα την επιτακτική πλέον ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την αμεσότερη δραστηριοποίηση των πολιτών και τη ριζική ανανέωση της νοοτροπίας τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του WWF Ελλάδος, το 46% των Ελλήνων πιστεύει ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κατάσταση του περιβάλλοντος στην Ελλάδα έχει επιδεινωθεί, τη στιγμή που το 42% των πολιτών της χώρας προθυμοποιείται να πάρει μέρος σε κοινωνικές δράσεις και το 31% σε δράσεις που σχετίζονται με τη βελτίωση της ζωής στην πόλη. Επιθυμώντας να απαντήσει στις συγκεκριμένες ανησυχίες των σύγχρονων πολιτών της χώρας, βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, μέσω ανοιχτών ενημερωτικών δράσεων για την βελτίωση του τρόπου ζωής και τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος ολόκληρης της χώρας.
 
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, τον απολογισμό του και τα επόμενα βήματα, μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη τύπου ζωντανά μέσω live streaming εδώ. Σας περιμένουμε!