Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Φωτογραφικός διαγωνισμός "Επίμονος κηπουρός στην πόλη". Πάρε μέρος!

Επίμονε καλλιεργητή στην πόλη, ο νέος φωτογραφικός διαγωνισμός της WWF - Καλύτερης Ζωής «Επίμονος κηπουρός στην πόλη» σε αφορά!

Είσαι από αυτούς που καταπιάνονται με κηπουρικές δράσεις στον κήπο, την αυλή, το μπαλκόνι ή την ταράτσα; Μαζί με καλλωπιστικά φυτά καλλιεργείς και φρούτα, λαχανικά ή αρωματικά φυτά; Τότε σίγουρα θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι εκτός από προσωπική ευχαρίστηση, ικανοποίηση και υγεία δίνεις μία δροσερή ανάσα στο περιβάλλον.
Τώρα έφτασε η ώρα να επιβραβευθείς για την προσπάθειά σου να ομορφύνεις την καθημερινότητα σου και παράλληλα να δώσεις το καλό παράδειγμα σε άλλους, χαρίζοντας έμπνευση, ομορφιά και αισιοδοξία για μία καλύτερη ζωή στην πόλη.

Πώς;

Λαμβάνοντας μέρος στο φωτογραφικό διαγωνισμό της WWF – Καλύτερης Ζωής «Επίμονος κηπουρός στην πόλη».

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πολύ απλό:

-    Βγάλε μία φωτογραφία από τον μπαλκονόκηπo, τον ταρατσόκηπο, την αυλή ή τον κήπο σου.

-    Ανέβασέ την στην ειδική εφαρμογή που έχουμε ετοιμάσει στο Facebook, γράφοντας μια μικρή περιγραφή για όλα όσα καλλιεργείς.

-    Μοιράσου την φωτογραφία στα social media και μάζεψε ψήφους!

 

Τρεις συμμετοχές με τις περισσότερες ψήφους, δυο συμμετοχές που θα υποδείξει η κριτική μας επιτροπή και άλλες πέντε συμμετοχές που θα βραβευτούν μετά από κλήρωση, κερδίζουν πλούσια δώρα για τον κήπο από τα καταστήματα Praktiker (δες πιο κάτω αναλυτικά τα έπαθλα του διαγωνισμού).

Μπορείς και εσύ να αποδείξεις ότι με λίγο μεράκι και διάθεση μπορούμε όλοι να γίνουμε κηπουροί στην πόλη! Μπορείς να γίνεις το καλό παράδειγμα για άλλους!

Προετοιμάσου γιατί από τις 29 Απριλίου ξεκινάμε! Ο διαγωνισμός θα κρατήσει έως τις 10 Ιουνίου, αλλά όσο πιο σύντομα δηλώσεις συμμετοχή, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να είσαι ένας από τους νικητές!

Αποκλειστικός  χορηγός σε είδος: Praktiker


 

Τα δώρα του διαγωνισμού

 

A. Μια (1) συμμετοχή με τις περισσότερες ψήφους και δυο (2) συμμετοχές που θα προκύψουν μετά από επιλογή της κριτικής μας επιτροπής θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού που είναι ένα σετ αυτόματου ποτίσματος Gardena με προγραμματιστή

Σετ ποτίσματος

 

Β. Οι δυο (2) συμμετοχές που θα έρθουν δεύτερη και τρίτη σε αριθμό ψήφων κερδίζουν από έναν κομποστοποιητή Ambition

κομποστοποιητής

 

Γ. Όσοι ψηφίσουν έστω μια συμμετοχή, μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση για να κερδίσουν πέντε (5) συνολικά σετ εργαλείων χειρός Gardena.

Σετ εργαλείων

 

Υπενθυμίζεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσφορά των πολυκαταστημάτων Praktiker.

 

Όροι διαγωνισμού

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ανεξαιρέτως όλοι οι ενήλικες πολίτες.

- Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 29 Απριλίου και λήγει στις 10 Ιουνίου. Έως και την 9η Ιουνίου, οι συμμετέχοντες μπορούν να συλλέγουν ψήφους!

- Οι νικητές θα αναδειχθούν στις 10 Ιουνίου ως εξής: Καταμετρώνται οι ψήφοι στην εφαρμογή και όχι τα likes στο facebook. Επίσης μετά από κλήρωση θα αναδειχθούν 5 τυχεροί που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. - Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τρεις εργαζόμενους του WWF Ελλάς.

- Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα και στα social media accounts της WWF Καλύτερης Ζωής, το αργότερο έως τις 25 Ιουνίου.

- Οι συμμετέχοντες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών, ωστόσο εκχωρούν στο WWF Ελλάς δικαιώματα χρήσης κι αναπαραγωγής.

- Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό παραθέτοντας πραγματικά στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να μπορούν οι διοργανωτές να έρθουν σε επαφή μαζί τους.

- Οι συμμετέχοντες πρέπει να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό καταχωρώντας φωτογραφία ικανής ψηφιακής ανάλυσης, που έχουν τραβήξει οι ίδιοι κι αφορά δικό τους χώρο. Σε διαφορετική περίπτωση, η WWF Καλύτερη Ζωή θα προχωρήσει σε αποκλεισμό των συμμετοχών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

- H WWF Καλύτερη Ζωή δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη καταχώρησης των στοιχείων επικοινωνίας των συμμετεχόντων και δεν υποχρεούται να ενεργήσει με άλλους τρόπους για να έρθει σε επικοινωνία με τους νικητές

- Οι διοργανωτές δεν είναι υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουν ξεχωριστά με τον κάθε νικητή.

- Τα βραβεία θα είναι στη διάθεση των νικητών έως τις 15 Ιουλίου. Σε περίπτωση μη παραλαβής τους, τα δώρα μπορούν να διατεθούν από την WWF Καλύτερη Ζωή σε φιλανθρωπική δράση.

- Το WWF Ελλάς διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει, μεταθέσει ή ακυρώσει το διαγωνισμό ή μεταβάλει τους όρους συμμετοχής, χωρίς καμία αξίωση εκ μέρους των συμμετεχόντων.

- Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό θα διατηρηθούν στο αρχείο της οργάνωσης και δεν πρόκειται να διαμοιραστούν σε τρίτους, ούτε να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς.

- Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις για το διαγωνισμό επικοινωνήστε με την Καλύτερη Ζωή στο info@kalyterizoi.gr

Σημείωση:

Η WWF- Καλύτερη Ζωή υλοποιεί την θεματική καμπάνια «Κηπουροί στην πόλη» με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει μεγάλους και μικρούς για τα οφέλη της αστικής γεωργίας στην ψυχική και σωματική υγεία μας, την τσέπη μας και το περιβάλλον. Με βιωματικά εργαστήρια, φεστιβάλ, happenings και πλούσιο ενημερωτικό υλικό, σε προσκαλούμε να έρθεις κοντά μας, να μάθεις και να γίνεις κι εσύ ένας κηπουρός στην πόλη.