Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Διαγωνισμός "Smart Living Challenge"

Διαγωνισμός "Smart Living Challenge"

Μας αξίζει μια καλύτερη ζωή στις πόλεις. Μια ζωή βιώσιμη με κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς όρους. Αυτό πιθανότατα είχαν κατά νου οι εμπνευστές του «Smart Living Challenge», ενός διεθνούς διαγωνισμού καινοτομίας που αφορά την παράθεση προτάσεων βελτίωσης της ζωής στην πόλη. Οι άξονες του διαγωνισμού είναι τρεις: Live, Eat, Move. Ο πρώτος σχετίζεται με τη ζωή στο σπίτι, ο δεύτερος αφορά τη διατροφή μας και ο τρίτος τις μετακινήσεις. Οι πολίτες μπορούν να καταθέσουν ιδέες για προϊόντα, υπηρεσίες ή λύσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η Καλύτερη Ζωή βρέθηκε στις 7 Απριλίου στο Impact Hub Athens, όπου έγινε η εν Ελλάδι παρουσίαση του διαγωνισμού. Στην εκδήλωση, η Καλύτερη Ζωή προσπάθησε να δώσει λίγη τροφή για σκέψη με μια εισήγηση σχετικά με την παρούσα κατάσταση στην Ευρώπη και τις τάσεις αναφορικά με την εύρεση λύσεων για την υιοθεσία ενός πραγματικά βιώσιμου τρόπου ζωής.

Μπορείτε να δείτε πιο κάτω την εισήγηση και μην ξεχνάτε ότι έχετε χρόνο για συμμετοχή στο διαγωνισμό. Μικρές, έξυπνες ιδέες και διάθεση για καινοτομία είναι τα βασικά στοιχεία για τη συμμετοχή σας!