Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Photo (c) Olyplant

Ο πιο καλός ο κηπουρός ήμουν εγώ στην τάξη...

Δεν είναι δύσκολο να γίνεις ένας καλός κηπουρός στην πόλη. Υπάρχουν τόσες πολλές πηγές ενημέρωσης για τους τρόπους και τα μυστικά καλλιέργειας λαχανικών στην αυλή και στο μπαλκόνι. Με λίγη όρεξη για διάβασμα θα κάνεις θαύματα!

Εκπρόθεσμη
έληξε: 27-05-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Ξεκίνα λοιπόν να διαβάζεις. Μπες εδώ και δες το "Εγχειρίδιο καλλιέργειας κηπευτικών ειδών" που μας έδωσε ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός "Δήμητρα". Αναζήτησε επίσης πλούσια ενημέρωση από τα links που θα βρεις εδώ. Αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου να διαβάσεις για τα κηπευτικά που εσύ αύριο θα καλλιεργείς!

Προχώρα λίγο παραπάνω κι εμπλούτισε τις γνώσεις σου. Η Olyplant, μια οικογενειακή επιχείρησης παραγωγής πιστοποιημένων βιολογικών φυτών, έχει ετοιμάσει μια σειρά από απλά βοηθήματα για να καλλιεργείς αρωματικά φυτά, τομάτες, σπανάκι κ.α. σε γλάστρα. Ρίξε μια ματιά εδώ για να διαβάσεις πολύτιμες συμβουλές!

Και μετά το διάβασμα ακολουθεί η πράξη! Απέκτησες την βασική θεωρητική γνώση, προχώρα στην υλοποίηση τώρα. Μην φοβηθείς να ξεκινήσεις, μην φοβηθείς την αποτυχία σε κάποιες καλλιέργειες, μην βαρεθείς περιμένοντας την πρώτη σοδειά. Όταν αυτή έρθει θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω. Καλή επιτυχία!

14
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Γνώση και ερεθίσματα για να ξεκινήσεις την πορεία σου ως ένας δημιουργικός κηπουρός στην πόλη. Τα οφέλη για το περιβάλλον και την πόλη πολλά. Τα οφέλη για σένα ακόμα περισσότερα. Για τη σωματική και ψυχική σου υγεία!