Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Ναι στην οικολογική οδήγηση!

Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το αυτοκίνητό σου στις καθημερινές μετακινήσεις σου ή όταν το χρησιμοποιείς για υπεραστικές αποστάσεις (πχ. στις διακοπές), υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις για να περιορίσεις το κόστος, αλλά και την επιβάρυνση στο περιβάλλον. Αν υιοθετήσεις έναν αποδοτικό τρόπο οδήγησης του αυτοκινήτου σου μπορείς να μειώσεις σημαντικά την κατανάλωσή του (από 10% έως 30%) και συνεπώς τη ρύπανση που προκαλεί. Ταυτόχρονα, ο ίδιος τρόπος οδήγησης συμβάλλει στη μικρότερη φθορά του αυτοκινήτου, εξοικονομώντας χρήματα από συντήρηση και επισκευές και μειώνοντας τις σχετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Συμπέρασμα: Όλα οδηγούν στην...οικολογική οδήγηση! 

Εκπρόθεσμη
έληξε: 11-03-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Διάβασε  εδώ ιδέες και έξυπνες πρακτικές που συγκεντρώσαμε για έναν πιο αποδοτικό τρόπο οδήγησης του αυτοκινήτου σου.

Ξεκίνα να εφαρμόζεις όσες περισσότερες πρακτικές μπορείς.

Μοιράσου τις ιδέες με φίλους και συναδέλφους και πες μας λίγα λόγια για την εμπειρία σου.
Εκτός από τα παραπάνω, διάβασε με προσοχή τις οδηγίες χρήσης του αυτοκινήτου σου. Όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα περιλαμβάνουν στα εγχειρίδιά τους λεπτομερείς οδηγίες εξοικονόμησης καυσίμου, ειδικά διαμορφωμένες για το κάθε μοντέλο.
47
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Επιβαρύνεις πολύ λιγότερο το περιβάλλον, εξοικονομείς χρήματα και μπορείς να αποφύγεις ανεπιθύμητες φθορές (και άρα έξοδα) στο αυτοκίνητό σου!