Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

"Μπες στο κλίμα"!

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου «Περπατάμε για το κλίμα»! Μία ημέρα πριν την παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι, όπου θα συμμετέχουν αντιπροσωπείες από 195 κράτη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δίνουμε το δικό μας ηχηρό μήνυμα κατά της κλιματικής αλλαγής και λέμε ναι στην καθαρή ενέργεια.

Το ραντεβού είναι στις 12:00 μμ στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (στο ύψος της στάσης μετρό Ακρόπολη). Θα προηγηθούν εκπαδευτικές δράσεις, τραγούδια και άλλα δρώμενα που θα μας προθερμάνουν για την πορεία μέσα από τα γραφικά στενά της Πλάκας μέχρι την πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή. Η πορεία συνδιοργανώνεται από το WWF, τη Greenpeace και το AVAAZ και θα γίνει υπό τον ήχο των κρουστών του συγκροτήματος Quilombo με κέφι και εορταστική διάθεση για να ξεσηκώσουμε την πρωτεύουσα στο ρυθμό κατά της κλιματικής αλλαγής.  

Πες το στην παρέα σου και ελάτε κι εσείς! Όσο πιο πολλοί είμαστε, τόσο πιο δυνατό θα είναι το μήνυμά μας. Η κλιματική αλλαγή αφορά όλους μας.

 


 

Εκπρόθεσμη
έληξε: 29-11-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Πάρε μέρος στην πορεία κατά της κλιματικής αλλαγής την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Το ραντεβού μας είναι στις 12:00 στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (στο ύψος της στάσης μετρό Ακρόπολη).

Από τις 10:30 έως τις 12:00, που θα ξεκινήσει η πορεία, στο πρόγραμμα της ημέρας θα περιλαμβάνονται  εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά, λατινοαμερικάνικα τραγούδια και άλλες δράσεις. Μπορείς να δεις το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Με την παρουσία σου θα δώσεις το δικό σου μήνυμα στους πολιτικούς και σε όσους θα συμμετέχουν στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι στις 30 Νοεμβρίου. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Διάδωσε το ραντεβού σε φίλους και συγγενείς που βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Μοιράσου την είδηση στα κοινωνικά δίκτυα σου και έλα με την παρέα σου στη συνάντηση της Κυριακής.

10
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Ενδιαφερόμαστε για τον πλανήτη που είναι το σπίτι όλων μας και προφυλάσσουμε το μέλλον μας και των παιδιών μας. Σπάμε τους μύθους για την κλιματική αλλαγή και δίνουμε το μήνυμα μας στους πολιτικούς που θα παρευρεθούν στην παγκόσμια συνδιάσκεψη για το κλίμα. Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Η κλιματική αλλαγή επηρεάζεται άμεσα από τις πράξεις και τις επιλογές μας. Λέμε ναι σε καθαρές μορφές ενέργειας και φροντίζουμε το περιβάλλον.