Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Μία διαφορετική ημέρα στη φύση!

Μία διαφορετική ημέρα στη φύση!

Η γιορτή της Πρωτομαγιάς «απαιτεί» να πιάσουμε τον Μάη με εκδρομές και αποδράσεις στη φύση με οικογένεια και φίλους. Μας περιμένει να φτιάξουμε στεφάνια από λουλούδια και ένα ευχάριστο πικ-νικ εκτός σπιτιού. Η αποστολή αυτής της εβδομάδας έχει ανοιξιάτικο άρωμα και σε προσκαλεί να μπεις σε εκδρομικό κλίμα με οικολογική συνείδηση!  
 
 
photo (C): WWF Ελλάς/Andrea Bonetti
 
 
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 31-05-2016
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Οργάνωσε μία εξόρμηση με φίλους και παιδιά σε ένα από τα μαγικά μέρη που μας προσφέρει η ελληνική φύση. Ετοιμάσαμε μία λίστα με ιδέες για εθνικούς δρυμούς, εθνικά πάρκα, αλλά και αισθητικά δάση και τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Προσπάθησε επίσης να πάρεις μαζί σου το ποδήλατο ή να πας με το ποδήλατο ως εκεί! Εναλλακτικά, χάραξε μία διαδρομή για τα πόδια και κάνε μία μικρή πεζοπορία στην περιοχή που θα επισκεφτείς.

Προετοίμασε ένα «οικολογικό» και θρεπτικό γεύμα για το πικ νικ σου. Διάλεξε εποχικά φρούτα και λαχανικά και δώσε έμφαση στους συνδυασμούς που προτείνει η μεσογειακή διατροφή.

Κράτα καθαρό τον χώρο που θα επιλέξεις να κάνεις πικ νικ! Κάλεσε την παρέα να κάνετε μία ομαδική καθαριότητα του μέρους που θα επισκεφτείτε. Ξεχωρίστε τα ανακυκλώσιμα και πάρτε τις γεμάτες σακούλες μαζί σας φεύγοντας για να τις πετάξετε στον κάδο της περιοχής σας.

Ανακάλυψε περισσότερα για την πανίδα και τη χλωρίδα της περιοχής. Δες, φωτογράφησε και κατάγραψε φυτά ή πτηνά που θα σε εντυπωσιάσουν. Ανάρτησε εδώ φωτογραφίες από τη φύση και τον μικρόκοσμό της!

20
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Κάθε διέξοδος μας με προορισμό τη φύση επιβεβαιώνει πόσοι και πόσοι θησαυροί κρύβονται εκεί έξω και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ. Εμείς, μένει να τους ανακαλύψουμε, να τους χαρούμε και να τους προστατεύσουμε. "Παντός καιρού και πάσης εποχής".