Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Σίγουρα θα έχεις ακούσει από πολλούς ότι το ποδήλατο δεν είναι απλώς ένα μεταφορικό μέσο, αλλά «στάση ζωής». Αν θέλεις να πάρεις μέρος  κι εσύ στη μαγική ποδηλατική κουλτούρα και να δεις την πόλη με άλλο μάτι, η αποστολή αυτής της εβδομάδας σε προσκαλεί να ξεκινήσεις να πηγαίνεις στη δουλειά με το ποδήλατό σου.

Με το ποδήλατο στη δουλειά!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει από πολλούς ότι το ποδήλατο δεν είναι απλώς ένα μεταφορικό μέσο, αλλά «στάση ζωής». Αν θέλεις να πάρεις μέρος  κι εσύ στη μαγική ποδηλατική κουλτούρα και να δεις την πόλη με άλλο μάτι, η δράση αυτής της εβδομάδας σε προσκαλεί να ξεκινήσεις να πηγαίνεις στη δουλειά με το ποδήλατό σου.   
 
Μαζί με τις μαγιάτικες μέρες που κατέφτασαν γεμάτες φως, ζέστη και αισιοδοξία, ξεκίνησε για άλλη μία χρονιά η καμπάνια «Με το ποδήλατο στη δουλειά»! Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που παροτρύνει τους εργαζόμενους κάθε οργανισμού ή εταιρίας να πηγαίνουν στη δουλειά με το ποδήλατο. Η καμπάνια είναι ανοικτή σε όλους και  διαρκεί ένα μήνα!   Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο site www.biketowork.gr και να εγγραφείς. Ο καλύτερος τρόπος συμμετοχής είναι μέσα σε ομάδες ή οργανισμούς. 
 
Μην ξεχνάς ότι κάθε ποδηλάτης που σέβεται τον εαυτό του είναι εξοπλισμένος με κράνος, φωσφορίζον γιλέκο και φώτα ποδηλάτου, ενώ δεν ξεχνάει ποτέ τον κώδικα σωστής μετακίνησης στην πόλη. 
 
Καλή αρχή και καλές πεταλιές!
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 28-05-2014
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Πάρε μέρος, εξοπλίσου κατάλληλα και κάνε πετάλι για να διασκεδάσεις και να αναδείξεις μαζί με τους συνεργάτες σου την ομάδα σας.

Επωφελήσου και κάνε διαλείμματα κατά τη διαδρομή σου, ξεκουράσου σε ένα μικρό παρκάκι ή αναζήτησε διαφορετικές διαδρομές ανά τακτά διαστήματα. Είναι απίστευτο πόσους κρυμμένους θησαυρούς θα βρεις κάθε φορά!

Πέρνα τις διαδρομές σου στην πλατφόρμα και συναγωνίσου με τις άλλες ομάδες.

21
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
-Γυμνάζεσαι δωρεάν και κυρίως σε ανοιχτό χώρο! 
-Δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε για το που θα παρκάρεις ούτε για την άνοδο της τιμής της βενζίνης, αλλά ούτε και για κάθε είδους πρόστιμο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου.   
-Βοηθάς το περιβάλλον! Το ποδήλατο κατέχει τα σκήπτρα ως το πλέον οικολογικό μέσο μεταφοράς. 
-Βλέπεις την πόλη με άλλο μάτι! Όσες γωνιές δεν είχες παρατηρήσει εξαιτίας της μετακίνησης σου με κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς, ανοίγονται τώρα μπροστά σου.