Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Μάθε με τον Μάκη!

Με αυτοκίνητο ή με μέσα αστικών συγκοινωνιών; Μόνος ή με παρέα; Με ηρεμία, μουσική και καφέ ή με μπόλικο τρέξιμο, άγχος και νεύρα; Με λίγα ή αρκετά έξοδα; Και τελικά… με την προσδοκία να αποφεύγεις την κίνηση ή τον φόβο να καταλήγεις να γίνεσαι εσύ η κίνηση; Αν δεν έχεις αποφασίσει ποιο μέσο μετακίνησης κάνει την καθημερινότητά σου καλύτερη, δεν έχεις παρά να δεις ένα χιουμοριστικό βίντεο με τη μοναδική παρουσία του ηθοποιού Μάκη Παπαδημητρίου!
 
Ο φακός της Καλύτερης Ζωής ακολούθησε τον Μάκη και διαπίστωσε πως είναι η καθημερινότητά του όταν πηγαίνει στη δουλειά του με μέσα αστικών συγκοινωνιών και πως είναι όταν επιλέγει το αυτοκίνητό του! Μία παράλληλη αφήγηση με χιούμορ, ρεαλισμό και ένα συμπέρασμα: Λέμε "Panda με Μέσα" για μία Καλύτερη Ζωή!
 
 
 
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 04-03-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Δες το βίντεο με τον Μάκη Παπαδημητρίου και σύγκρινε την καθημερινότητά του με το αυτοκίνητο και με τα μέσα αστικών συγκοινωνιών.

Μοιράσου το video μέσα από τα δικά σου social media και πρότρεψε φίλους και γνωστούς να το δουν.

Σκέψου τι είναι πιο συμφέρον, οικονομικό και οικολογικό για εσένα και το περιβάλλον. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις διάβασε εδώ χρήσιμα στοιχεία για το κόστος του ΙΧ στο περιβάλλον, στην τσέπη, στην υγεία, στην ηρεμία σου!

33
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
 
Ένα απολαυστικό βίντεο με τον υπέροχο Μάκη Παπαδημητρίου που σίγουρα θα σου θυμίσει πολλές εικόνες από τη δική σου καθημερινότητα. Θυμήσου ότι επιλέγοντας τα μέσα αστικών συγκοινωνιών δίνεις μία ανάσα στην τσέπη σου, το περιβάλλον και τους συνανθρώπους σου. Υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να μετακινείται εύκολα προς και από τη δουλειά του;