Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Κρύο καιρός για..θέρμανση!

Μπορεί να λένε «κρύο καιρός για δύο», ωστόσο μόνο η αγάπη δεν αρκεί για να ζεσταθείς τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Επιλογές μέσου θέρμανσης υπάρχουν αρκετές. Πετρέλαιο, φυσικό αέριο, αντλία θερμότητας, air condition είναι κάποιες από αυτές. Πόσο καλά γνωρίζεις αν η επιλογή σου προστατεύει την τσέπη σου και το περιβάλλον;

Σου παρουσιάζουμε μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διάφορων επιλογών θέρμανσης, ώστε να εξετάσεις τις επιλογές που έχεις, να δεις τι σε συμφέρει και με ποιον τρόπο μπορείς να προστατεύσεις την ίδια στιγμή και το περιβάλλον και τα οικονομικά σου.

Πριν προχωρήσεις, μην ξεχνάς την σημασία της σωστής μόνωσης του χώρου που επιθυμείς να ζεστάνεις, καθώς καλή μόνωση του χώρου μας σημαίνει αποφυγή απώλειας της θερμότητας. Τα σωστά κουφώματα στα παράθυρα αλλά και η σωστή θέση των σωμάτων που θα παράγουν θερμότητα, είτε είναι καλοριφέρ είτε air-condition, πρέπει να βρίσκονται πάντα στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές σου !
 

Εκπρόθεσμη
έληξε: 29-10-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Δες εδώ τα υπέρ και τα κατά των πιο διαδεδομένων μέσων θέρμανσης και εξέτασε ποια είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή για την περίπτωση σου.

Μη σταματάς εδώ! Μάθε περισσότερες πρακτικές συμβουλές για καλύτερη θέρμανση σε ένα ενημερωτικό βίντεο!

Ενημέρωσε φίλους, οικογένεια και τους γείτονες σου σχετικά με τις επιλογές που διατίθενται και συμμαχήστε υπέρ της ζέστης χωρίς πολλά έξοδα!

21
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Εξετάζοντας από νωρίς ποιες είναι οι επιλογές που έχεις με τα υπέρ και τα κατά στην κάθε περίπτωση, θα προετοιμαστείς στην ώρα σου και το κρύο του χειμώνα θα μείνει έξω από την κατοικία σου! Επιλέγοντας το σωστό μέσο θέρμανσης θα εξοικονομήσεις ενέργεια βοηθώντας ταυτόχρονα τα οικονομικά σου και το περιβάλλον. Ο μόνος νικημένος θα είναι το κρύο!