Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Hot συμβουλές για δροσιά το καλοκαίρι

Hot συμβουλές για δροσιά το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έφτασε και ο υδράργυρος ανεβαίνει. Ευελπιστούμε να αποφύγουμε τους πολύ εξαντλητικούς καύσωνες, αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις προθέσεις του καιρού. Κι αφού των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, καλό είναι να πάρουμε από τώρα τα μέτρα μας, ώστε οι υψηλές θερμοκρασίες να μας ταλαιπωρήσουν όσο το δυνατό λιγότερο. 
 
Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες και να δώσουμε ανάσες δροσιάς στο σπίτι και την τσέπη μας; Αυτή είναι η δράση της εβδομάδας!
 
Δεν ξεχνάμε: Ζούμε σε μια χώρα που οι υψηλές θερμοκρασίες είναι συνηθισμένες το καλοκαίρι. Οι παλιότερες γενιές επιβίωσαν μια χαρά, χωρίς χρήση κλιματιστικών. Εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς υπερβολές. Άσε που η εκτεταμένη χρήση κλιματιστικών εκλύει μεγάλες ποσότητες θερμότητας και κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση στο εξωτερικό περιβάλλον, ειδικά σε μεγάλες πόλεις.
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 18-06-2014
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Ακολούθησε τις οικονομικές συμβουλές εδώ και ενημερώσου για αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους αντιμετώπισης της ζέστης.

Υιοθέτησε μερικές από αυτές τις πρακτικές και εξέτασε πόσο βελτιώνουν την κατάσταση.

Στείλε μας δικές σου ιδέες και βοήθα τους συμπολίτες σου να δροσιστούν με οικολογικό και οικονομικό τρόπο.

26
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς υπερβολές και χωρίς να χρειαστεί να φουσκώσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Η αποφυγή εκτεταμένης χρήσης κλιματιστικών εκλύει μεγάλες ποσότητες θερμότητας, κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση στο εξωτερικό περιβάλλον, ειδικά σε μεγάλες πόλεις και μπορεί να ζημιώσει την τσέπη σου και την υγεία σου, αν δεν χρησιμοποιείται με σύνεση.