Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Έξυπνο κινητό: ένα app για έξυπνη χρήση μπαταρίας!

Σχεδόν 49% είναι το ποσοστό χρηστών smartphones στην Ελλάδα και αν είσαι ένας από αυτούς, η σημερινή μας αποστολή για εξοικονόμηση ενέργειας στο κινητό σε αφορά! 
 
Οποιοσδήποτε διαθέτει smartphone ανεξάρτητα από το πόσο καλά ή μέτρια είναι τα χαρακτηριστικά του, θα έχει βιώσει το πρόβλημα που το ακούει στο όνομα «χαμηλή μπαταρία»! Ακόμα και με πλήρη φόρτιση, η μπαταρία πολλών συσκευών ίσα που αντέχει μέχρι το τέλος της ημέρας εξαιτίας των κλήσεων, του chatting, των παιχνιδιών και το σερφαρίσματος στο internet.
 
Πράγματι, πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα ‘εξυπνα’ κινητά καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα απλά, παρωχημένης τεχνολογίας κινητά. Κι επίσης πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη ότι τα ‘έξυπνα’ κινητά μας έχουν αναγκάσει λίγο-πολύ να τα χρησιμοποιούμε ολοένα και περισσότερο κι άρα να καταναλώνουμε ολοένα και μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ηλεκτρισμός που απαιτείται για τη φόρτιση των εκατομμυρίων smartphones που κυκλοφορούν στην Ελλάδα παράγεται κυρίως από την καύση λιγνίτη, του πλέον ρυπογόνου καυσίμου στον πλανήτη! 
 
Με αυτά κατά νου, το δίκτυο του WWF δέχτηκε να αναπτύξει συνεργασία με το DU Apps Studio που διαθέτει μια εφαρμογή, η οποία θα αυξήσει σημαντικά την απόδοση της μπαταρίας του κινητού σου. 
 
Το «DU Battery Saver» application που δημιούργησε, μετράει πάνω από 10.000.000 ενεργούς χρήστες καθημερινά και μπορεί να κάνει τη μπαταρία σου να διαρκεί έως και 50% περισσότερο κατεβάζοντας τη δωρεάν έκδοση ή 70% με την έκδοση PRO. Πώς γίνεται αυτό; Παρεμβαίνοντας στις εφαρμογές και γενικότερα στις λειτουργίες της συσκευής που ‘τρώνε μπαταρία’ άνευ λόγου. 
 
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 29-10-2014
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Kατέβασε την δωρεάν εφαρμογή και παράτεινε τον χρόνο ζωής του κινητού σου!

Μοιράσου το νέο με φίλους και μην ξεχνάς ότι η σωστή και μετρημένη χρήση μιας συσκευής είναι η ουσιαστική λύση στο πρόβλημα εξοικονόμησης ενέργειας.

29
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας στο κινητό σου, μειώνεις τη συχνότητα επαναφόρτισης, κάνεις καλύτερη και πιο αξιόπιστη χρήση του κινητού σου και δίνεις μία μικρή μεν, σημαντική δε, ενεργειακή ανάσα στον πλανήτη!