Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Εσύ θα πιάσεις πράσινο στον Εθνικό Κήπο;

Εσύ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πώς θα επιλέξεις τη γιορτάσεις;

Την Κυριακή 5 Ιουνίου γιορτάζουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Εθνικό Κήπο.  Εμείς θα σε περιμένουμε για να γιορτάσεις μαζί μας μέσα από μια σειρά δράσεων με «πράσινο χαρακτήρα», ώστε να απολαύσεις το πράσινο και τη φύση, ξεχνώντας ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας.

Όποιος και αν είναι ο «τύπος» σου, θα βρεις ποικίλες δράσεις που θα ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σου. Μάθημα Yoga και τρέξιμο μέσα στον Κήπο για όσους αγαπάνε την άσκηση σε ανοιχτό χώρο, ομαδικά παιχνίδια από τα παλιά για όλη την οικογένεια, παιχνίδια εξερεύνησης, ακροβατικά, ανάγνωση παραμυθιών, ξεναγήσεις πέριξ και μέσα στον Κήπο αλλά και δύο μουσικές εκπλήξεις από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και μία ξεχωριστή συναυλία στο πράσινο από τα Σκληρά Καρύδια!

Η εκδήλωση στον Εθνικό Κήπο πραγματοποιείται από το WWF Ελλάς σε συνεργασία με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, την Ποδηλαττική Κοινότητα, το British Council, την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την ομάδα Street Workout Athens, τη yoga sto alsos, το Circus Dayz, το Playroom, την ethelon, την MONUMENTA και την ομάδα Πυγολαμπίδες.
Μην μείνεις εκτός!

Εκπρόθεσμη
έληξε: 08-06-2016
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 


Αν βρίσκεσαι εκτός Αθήνας αλλά θέλεις να «γιορτάσεις» και εσύ την ημέρα αυτή, μην πτοείσαι. Δράσεις διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα. Δες τον χάρτη των δράσεων και βρες την  πιο κοντινή.

Αν ακόμα δεν έχεις μπει στην «παρέα» του Greenspaces, μην χάνεις χρόνο.  Κατέβασε την εφαρμογή WWF GreenSpaces, κάνε τουλάχιστον μια καταγραφή και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα από τα πέντε ποδήλατα προσφορά της Praktiker!

5
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Καλοκαίρι, Κυριακή, ήλιος και...πράσινο! Τι καλύτερο από μία βόλτα στην πιο κεντρική πράσινη όαση για άθληση, παιχνίδι, χαλάρωση και μουσικές διαδρομές; Δώσε το δικό σου μήνυμα για την Ημέρα Περιβάλλοντος και έλα να δούμε το πράσινο της πόλης μας με άλλο μάτι. Το πράσινο πολλοί αγάπησαν. Το πράσινο στις πόλεις ακόμα περισσότεροι! Και μην ξεχνάς: Κάνοντας μία καταγραφή πράσινου χώρου μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για 1 από τα 5 ποδήλατα προσφορά της Praktiker Hellas!