Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

Επιβιβαζόμαστε στο Σύνταγμα!

Θέλεις να ταξιδέψεις στον χρόνο μέσα σε ένα τρόλεϊ της δεκαετίας '30, να διασκεδάσεις δημιουργώντας και παίζοντας παρέα με φίλους, παιδιά και οικογένεια, να τεστάρεις τις γνώσεις σου γύρω από τα μέσα αστικών συγκοινωνιών, να φωτογραφηθείς με το αγαπημένο σε όλους Panda, να ζήσεις τους αποκριάτικους ρυθμούς μέσα από ευφάνταστα face paintings και μία ανεβαστική συναυλία από τους "Penny and the swingin' cats"; Αν ναι, δεν έχεις παρά να έρθεις στο Σύνταγμα και να "επιβιβαστείς" σε όλα όσα ετοιμάζουμε! 

Με άλλα λόγια, μία σειρά από δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, αυτοσχεδιαστικές θεατρικές παραστάσεις, ένα μουσειακό τρόλεϊ της δεκαετίας του ’30, διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, επιτόπιος φωτογραφικός διαγωνισμός,  face painting, ανάγνωση παραμυθιών, εκθέσεις σκιτσογραφίας και παιδικών ζωγραφιών, καθώς και το αγαπημένο σε όλους Panda, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο μετρό Συντάγματος για ένα διαφορετικό ταξίδι! 

Επιβιβάσου και έλα να μάθουμε τα panda για τα μέσα διασκεδάζοντας!

 

Εκπρόθεσμη
έληξε: 18-02-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Έλα με την παρέα σου στο Σύνταγμα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου για να μάθεις, να εξερευνήσεις, να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις στον χρόνο, να χορέψεις και να δεις γιατί αξίζει να προτιμάμε τα Μέσα Αστικών Συγκοινωνιών! Δες το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Αν δεν μπορείς να βρίσκεσαι κοντά μας, μπες στη θεματική μας για τις αστικές συγκοινωνίες και ανακάλυψε όλα όσα θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου.

Γίνε πρεσβευτής της δημόσιας συγκοινωνίας και παρότρυνε φίλους και γνωστούς να αφήσουν το αυτοκίνητό τους στην άκρη όσο πιο συχνά μπορούν!

18
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Γνώση, ψυχαγωγία, εκπλήξεις και διάθεση για δράση. Η αλλαγή στον τρόπο μετακίνησης στην πόλη ξεκινάει και από εμάς, ας μην το ξεχνάμε!