Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

"Έχει ο καιρός γυρίσματα": επωφελήσου από το νυχτερινό ρεύμα!


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι από τους λογαριασμούς που λαμβάνουμε κάθε μήνα ή δίμηνο, ο λογαριασμός της Δ.Ε.Η αποτελεί έναν από τους πιο «φουσκωμένους» και ειδικά τώρα τους χειμερινούς μήνες που και νυχτώνει νωρίτερα και ο υδράργυρος διαρκώς πέφτει. Γνώριζες, όμως  ότι μπορείς να επωφεληθείς από τις μειωμένες νυχτερινές χρεώσεις της Δ.Ε.Η οι οποίες είναι σε ισχύ από 1η Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου;

Η διαδικασία είναι απλή!

Photo (c): Howard McWilliam

Εκπρόθεσμη
έληξε: 11-11-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Αφού πρώτα τοποθετηθεί ένας αγωγός πρόσθετης εξυπηρέτησης μεταξύ μετρητή και του γενικού πίνακα της ηλεκτρικής εγκατάστασης, μπορείς να επισκεφτείς ένα οποιοδήποτε κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών της Δ.Ε.Η. έχοντας μαζί σου τα ακόλουθα απλά δικαιολογητικά

Θυμήσου ότι το ωράριο του νυχτερινού ρεύματος είναι από τις 15:00-17:00 το μεσημέρι και από τις 02:00-08:00 το πρωί. Προγραμμάτισε τις ηλεκτρικές συσκευές σου εκείνες τις ώρες αυτές ώστε να μειώσεις τα έξοδα σου. Αυτές τις ώρες μπορείς να χρησιμοποιείς θερμοπομπούς, air-condition και άλλες συσκευές θέρμανσης που λειτουργούν με ρεύμα!

Προγραμμάτισε για τη νύχτα συσκευές που έχουν υψηλή κατανάλωση ρεύματος, όπως για παράδειγμα το πλυντήριο ρούχων και πιάτων ή το στεγνωτήριο. Οι συγκεκριμένες συσκευές συνήθως διαθέτουν και χρονοδιακόπτη ο οποίος και καθορίζει την ακριβή ώρα λειτουργίας τους.

Μη χάνεις χρόνο! Κατευθύνσου προς το κοντινότερο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών της Δ.Ε.Η. και να υποβάλεις την αίτησή σου, ώστε να μην ξαναδείς το λογαριασμό σου «παραφουσκωμένο».

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ!

18
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Μπορείς να επωφεληθείς από τις χαμηλές χρεώσεις του ρεύματος το μεσημέρι, κάνοντας δουλείες όπως μαγείρεμα, σιδέρωμα ή ακόμα και ένα ζεστό ντουζ, ενώ για τις συσκευές που λειτουργούν όλη την ημέρα, όπως το ψυγείο ή οι λαμπτήρες, για το 1/3 της ημέρας θα λειτουργούν με χαμηλή χρέωση βοηθώντας έτσι την τσέπη σου και την εξοικονόμηση ενέργειας. Ζεστό σπίτι, ζεστή τσέπη!