Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

(c) Daniel Horacio Agostini

Δωρεάν ενεργειακή επίσκεψη κατ'οίκον με ένα κλικ!

Χειμωνιάζει και είναι ώρα να λάβουμε προληπτικά μέτρα ώστε να κρατήσουμε έξω από την κατοικία μας το κρύο και την υγρασία. «Κουφώματα, μόνωση, επιλογή μέσου θέρμανσης και λογαριασμοί» είναι οι πρωταγωνιστές των προβληματισμών σου και η αποστολή αυτής της εβδομάδας έχει τη γνώση που αναζητάς φέρνοντας τον «ειδικό» και τις λύσεις εξοικονόμησης θερμότητας στην οθόνη του υπολογιστή σου!
 
Ο Γιώργος Μαρκογιαννάκης, μηχανολόγος ενεργειακός μηχανικός, επισκέφτηκε το σπίτι της Εύας, φίλης της Καλύτερης Ζωής,  εντόπισε τα προβλήματα που αυξάνουν τις απαιτήσεις θέρμανσης και πρότεινε πρακτικές συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της ποιότητας θέρμανσης.
 
Μέσα από το βίντεο μπορείς κι εσύ να εστιάσεις σε παρόμοια προβλήματα και να βρεις πρακτικές και λύσεις που συμφέρουν. Ένα κλικ και φύγαμε!
 
Εκπρόθεσμη
έληξε: 30-01-2017
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Κάνε ένα απλό κλικ σε αυτό το βίντεο και απόλαυσε μία ψηφιακή ενεργειακή επίσκεψη με οδηγό μας τον Γιώργο Μαρκογιαννάκη, ειδικό στο συγκεκριμένο θέμα.
Αφού δεις το βίντεο ξεκίνα σήμερα κιόλας με μικρές και οικονομικές αλλαγές που θα κάνουν την κατοικία σου πιο ζεστή και εσένα πιο «ετοιμοπόλεμο» και σίγουρο για τις επιλογές σου. 
Τέλος, μοιράσου μαζί μας φωτογραφικό υλικό και εντυπώσεις από αλλαγές που έκανες και δώσε ιδέες και πρακτικές που ίσως βοηθήσουν και άλλους.
 
24
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα
Μόλις 15 λεπτά θα είναι αρκετά για να μάθεις πως να βοηθήσεις την τσέπη σου και το περιβάλλον καταπολεμώντας την απώλεια θερμότητας κατ’οίκον. Τον χειμώνα πολλοί αγάπησαν, τα κρύα σπίτια με ενεργειακές απώλειες ουδείς!