Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ

10 ιδέες για έναν επιτυχημένο κηπουρό!

Το έχεις αποφασίσει! Θα κάνεις το δικό σου μικρό κηπουρικό θαύμα στο μπαλκόνι, την ταράτσα ή τον κήπο σου καλλιεργώντας λαχανικά, φρούτα και αρωματικά φυτά! Η καλή πρόθεση είναι πάντα η πιο δυνατή αφετηρία, αλλά θα είναι πολύ χρήσιμο να σκεφτείς μερικές βασικές παραμέτρους πριν φυτεύσεις. Ο ήλιος, το χώμα, τα υλικά που θα επιλέξεις, η θέση των φυτών και ο χώρος που διαθέτεις είναι συγκοινωνούντα δοχεία που μπορούν να οδηγήσουν τις κηπουρικές προσπάθειες σου στην επιτυχία.

Σε αυτή τη δράση θα βρεις απλές, αλλά ουσιαστικές ιδέες που μπορείς να συνυπολογίσεις και να εκτιμήσεις πριν πιάσεις τα κηπουρικά εργαλεία σου και είναι βέβαιο ότι θα σε κάνουν λαμπρό καλλιεργητή μέσα από μικρά βήματα.

Κάθε επιτυχημένος κηπουρός πρέπει να έχει υπομονή, επιμονή, μεράκι και διάθεση να μαθαίνει. Μέσα από τα λάθη του και τις επιτυχίες του. Το βασικότερο είναι ότι η επιβράβευση του είναι μία πράσινη, ήρεμη γωνιά στην πόλη, στο μποστανάκι του!

 

Καλή αρχή!

Εκπρόθεσμη
έληξε: 13-05-2015
Πάτα "θα το κάνω" για να αναλαβεις δράση

Συγχαρητήρια!

Ολοκλήρωσες τη δράση και κέρδισες

XXX ΠΟΝΤΟΥΣ

Συμπλήρωσε την εμπειρία σου και

ΘΕΛΩ! ΟΧΙ ΤΩΡΑ

 

Δες εδώ 10 απλές και εύκολες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα πρώτα σου πετυχημένα κηπουρικά βήματα!

Βάλε σε εφαρμογή όσες περισσότερες ιδέες μπορείς και θα δεις άμεσα ανθηρά αποτελέσματα!

Μοιράσου τη λίστα με φίλους κηπουρούς και έλα να κάνουμε πράσινες τις γωνιές της πόλης!

Αφού ολοκληρώσεις τη δράση και πατήσεις "Το έκανα" πρόσθεσε τις δικές σου συμβουλές για κάθε πετυχημένο κηπουρό. Μοιράσου δική σου γνώση και ιδέες!

25
ΜΕΛΗ

Τι κερδίζεις

50
έγκαιρα
10
εκπρόθεσμα

Ιδέες και συμβουλές για το πως να ξεκινήσεις το μποστάνι σου και να ομορφύνεις τη ζωή και την πόλη σου. Βάζοντας την κηπουρική στην καθημερινότητά σου μέσα από απλά βήματα θα ξεχωρίσεις και να εξελιχθείς ως κηπουρός στην πόλη!